Välkommen till KirsiFORM!

Massage Umeå

Massage Umeå

–  klassisk finsk massage som anpassas efter dina behov.

– värme- och kylbehandling

– triggerpunktsbehandling

– samt kinesiotejpning.

Hos KirsiFORM Massage Umeå är din massage alltid anpassad efter önskemål och målsättning  för dig som kund. Det kan vara ett specifikt problem, stress, muskelvärk eller så vill du bara unna dig en skön stund. Målsättningen med massagen kan variera. Det kan tex vara återkommande huvudvärk, musarm, ischias, oro eller sömnlöshet. Om du är gravid kan du behöva lite extra ömhet och omvårdnad. Kanske du behöver en stund långt bort från stress.

Massagens hälsobringande egenskaper är många, både själsliga och kroppsliga. Du blir lugnare och får en djupare andning, blodcirkulationen kommer igång och musklerna slappnar av i kroppen. Den sänker nivån av stresshormon i kroppen och minskar risken för ångest, oro och depression. Värk från spända muskler, leder och kotor minskar samtidigt som massagen gör så att kroppen frigör endorfiner och oxytocin. Endorfin är en smärtstillande substans, och oxytocin är ett lugn och ro-hormon.

Massage ger oss också bättre kroppskännedom och bättre kroppsuppfattning. Andra positiva egenskaper är att immunförsvaret stärks och koncentrationsförmågan ökar.

Att besöka en massör är bra för dig som har ont i nacke och axlar, har spänningshuvudvärk, vill bli av med muskelkramp eller vill ha hjälp mot sömnlöshet. Om du håller på att rehabilitera dig från någon skada eller upplever att ledernas rörelsemönster är begränsad är massage också till stor hjälp.

Regelbunden massage leder  till mindre stress och ångest.

Vissa gånger kan det vara bra att undvika massage, eftersom det kan medföra hälsorisker. Om du har konsulterat läkare och denne säger att det är OK med detta, så är de det.  Sådana risker är t.ex: infektioner, feber, om du precis haft blodpropp eller en hjärtinfarkt, elakartade tumörer, cancer, blödarsjuka, hudsjukdomar.

Massage Umeå – KirsiFORM

Varmt välkomna att testa Umeås nya massör!

Ni kan även köpa ett presentkort i salongen och ge bort en underbar behandling till en kär vän!

Boka din massage redan nu via vår bokningsida på webben! eller ring oss på mobilnummer:070-3604790.

Vi finns på Teg!

Segelgatan 1, 904 20 Umeå.